Ochrana osobních údajů

Odesláním elektronické přihlášky dávám souhlas obecně prospěšné společnosti Náchodská Prima sezóna, Masarykovo náměstí 1, 547 01 Náchod:

  • se zpracováním a nakládáním s osobními údaji obsaženými v této elektronické přihlášce výhradně pro účel registrace a účasti na celostátním festivalu studentské tvořivosti Náchodská Prima sezóna (NPS)
  • s pořizováním fotografických a filmových záběrů v průběhu celostátního festivalu NPS, za účelem dokumentace festivalu NPS, jejich užití pro veškeré propagační materiály, newslettery nebo jiné tiskoviny v souvislosti s festivalem NPS, jak v tištené, tak i v elektronické podobě (např. na webové stránky festivalu NPS, facebook festivalu NPS), fotografie mohou být změněny, použity jako součást díla souborného nebo mohou být použity pouze jejich části.

Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem účasti účastníka na celostátním festivalu studentské tvořivosti Náchodská Prima sezóna, zasílání informací souvisejících s celostátním festivalem studentské tvořivosti Náchodská Prima sezona, jakož i pro další nezbytné činnosti související s účastí na festivalu. Poskytovatel osobních údajů má právo kdykoliv požádat obecně prospěšnou společnost Náchodská Prima sezóna o jejich vymazání z databáze, a to zasláním žádosti o toto vymazání na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Této žádosti musí být vyhověno.

To vše v rámci a ve smyslu Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění a Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, (General Data Protection Regulation - GDPR, celým názvem nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů).

V případě Vašeho nesouhlasu se zpracováním Vašich osobních údajů, nebude moci obecně prospěšná společnost Náchodská Prima sezóna administrovat Vaši účast a pobyt na celostátním festivalu studentské tvořivosti Náchodská Prima sezóna.